voor elk probleem bestaat er een oplossing

master the gap® sterkt partijen in hun onderhandelingen, emotionele intelligentie & belangenbehartiging en brengt hen samen in bemiddelingstrajecten.

We staan voor het constructief overstijgen van conflicten en geloven in de kracht en meerwaarde van tegenstelling. De combinatie van onze expertise, inzicht en empathie zorgen ervoor dat we steeds tot een gedragen resultaat kunnen komen.

Voor elk probleem bestaat er een oplossing. Door aandacht te hebben voor zowel het zakelijke als het menselijke, voor zowel het hoofd en hart, komen we tot betere beslissingen waar elke partij achter staat, met blijvende waardering voor elkaar.

master the gap® biedt training, business consultancy en coaching aan in onderhandelen, conflicthantering, emotionele intelligentie, leiderschap & belangenbehartiging.

Ellen 02

Ellen Onkelinx heeft jarenlange ervaring in het onderhandelen, bemiddelen en coachen:

  • Als erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelsgeschillen weet ze als geen ander hoe je zakelijke geschillen kan herleiden tot de essentie. Ze helpt partijen om het conflict en de emoties te overstijgen en hun blik naar de toekomst te richten.

  • Tijdens haar 10 jaar als Gedelegeerd Bestuurder van de beroepsvereniging van film en televisieproducenten VOFTP, onderhandelde ze gemeenschappelijke standpunten, globale sectorakkoorden, financieringsmechanismes en nieuwe wetgeving met de overheid, haar leden en andere stakeholders.

  • Voor het filmfinancieringsbedrijf SCOPE INVEST bracht ze als Head of Legal & Business Affairs privé investeerders en productiehuizen samen in het kader van de Belgische tax shelter maatregel.

  • Bij het advocatenkantoor ALTIUS stond ze als advocate cliënten bij in onderhandelingen en in zakelijke geschillen voor de rechtbank, dit vooral binnen het auteursrecht, media & entertainment recht en algemeen verbintenissenrecht.

  • In haar hoedanigheid van CEO en oprichter van master the gap® staat ze in de dagelijkse realiteit van het ondernemen. Ze onderhandelt voor haar klanten en behartigt hun belangen t.a.v. derden. Daarnaast sterkt ze mensen en teams in hun onderhandelingen, leiderschap en belangenbehartiging en bemiddelt ze in zakelijke geschillen.

Ellen Onkelinx studeerde rechten aan University College London (UCL), de K.U. Leuven (KUL) en de Universiteit van Barcelona (UB). Ze behaalde een master in business management aan de European Media Business School en volgde verschillende opleidingen in bemiddeling en onderhandeling aan bMediation, Harvard Law School en het Duitse Erich Pommer Institute. Ze werd erkend als emotionele intelligentie en leiderschapscoach door GolemanEI (Daniel Goleman).

Meer uitgebreide informatie over de professionele achtergrond van Ellen Onkelinx vind je hier.

Interesse?
Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Contacteer ons